CanalDigitaal

Vergelijk alle pakketten

CanalDigitaal is dé aanbieder van digitale televisie via de satelliet in Nederland. Meer dan een miljoen Nederlanders kijken TV via CanalDigitaal. Naast televisie biedt CanalDigitaal ook televisie aan in combinatie met internet en/of telefoon.

Pakketten

INTERNET + TV
vanaf €42,95 p/m
 Er zijn drie versies van dit pakket TV + Internet Basis, €42,95 per maand. Dit is de goedkoopste optie. Ook heb je TV + Internet family voor €44,95 per maand en TV + Internet Entertainment voor €54,95 per maand. Het verschil in prijs zit in het aantal zenders en de internetsnelheid. Je ontvangt altijd minstens 205 televisiezenders.

INTERNET + BELLEN
vanaf €12,95,- p/m
Met Internet en Bellen van CanalDigitaal beschik je over internet via een veilige en betrouwbare verbinding. Bovendien bel je voordelig en zelfs gratis met andere CanalDigitaal-abonnees. Er zijn drie versies van dit pakket Standaard Internet + Bellen, Snel Internet + Bellen en Glasvezel 60 + Bellen.

ALLES IN 1
vanaf €29,95 p/m
Dit pakket is inclusief digitale TV, HDTV, internet en bellen. Het Alles in 1 Basis pakket sluit je al af voor €42,95 per maand. Naast deze variant kun je ook kiezen voor Alles in 1 Familie en Alles in 1 Entertainment. Het verschil in prijs zit in het aantal zenders en de internetsnelheid. Je ontvangt altijd minstens 205 televisiezenders.

Vergelijk alle pakketten