Internet providers

Onafhankelijk

Gratis klantenservice

Zorgeloos overstappen

Gratis en vrijblijvend

Vind de beste internetprovider voor jou.

Nederland kent een ruim aanbod internet providers op het gebied van ADSL, kabel en glasvezel. Via onze vergelijker kun je onafhankelijk en kosteloos internet abonnementen bekijken van providers die op je adres beschikbaar zijn. Zo kies je altijd voor de beste deal terwijl je nooit te veel betaalt.

Internet providers vergelijken

Een internet provider kiezen? Dan loont het om te vergelijken op basis van jouw wensen en behoeften. Daarnaast verschilt het aanbod internetproviders per postcode. Zo vind je een paar klikken het aanbod aan internet providers die beschikbaar zijn in jouw omgeving.

Beste internet provider

Door de toenemende keuze is het steeds moeilijker om een internet provider uit te kiezen. Niet omdat er een minder goed aanbod is, maar juist doordat de keuze in zenderpakketten, hoeveelheid Mb/s en internetverbindingen blijft groeien. Daarbij komt dat jouw behoefte ook kan veranderen. Misschien keek je eerst wel veel televisie en kijk je nu alleen nog maar naar Netflix. De beste internet-provider bestaat daarom niet; deze is namelijk voor iedereen anders. Wil jij snel internet? Dan is de beste provider voor jou een provider die glasvezel levert. Maar gebruik je weinig internet en vind je een lage prijs belangrijker? Dan is een andere verbinding waarschijnlijk beter voor jou. Door providers met elkaar te vergelijken en aan te geven wat jouw voorkeuren zijn, vind je de voor jou beste internet-provider.

Goedkoopste internet provider

Hoe vind je de goedkoopste internetprovider? Misschien heb je al een aantal jaar dezelfde internet provider en betaal je onverwachts te veel. Bij ons kun je verschillende providers vergelijken, om zo de beste deals te vinden. Geheel onafhankelijk en kosteloos vind je uiteindelijk de goedkoopste internet provider die bij je past. Door aan te geven wat jij wilt in je pakket en te vergelijken, vind je tussen onze deals makkelijk de goedkoopste internet provider voor je persoonlijke financiële situatie.

Beschikbare verbindingen

ADSL

Een ADSL verbinding wordt geleverd door verschillende internet providers zoals KPN, Budget, Online en XS4ALL. Een kabelverbinding wordt uitsluitend geleverd door Ziggo. Een ADSL verbinding is meestal minder stabiel dan glasvezel of kabel. De internetsnelheid is afhankelijk van de afstand van de wijkcentrale en de internet provider.

Kabel

De grootste internet provider die een verbinding levert over de kabel is Ziggo. Ziggo opereert landelijk, met uitzondering van Zeeland en een aantal gebieden waar providers als Caiway internet leveren

Glasvezel

Het aantal glasvezel aanbieders in Nederland groeit snel ondanks dat het niet voor iedereen mogelijk is om te profiteren van een glasvezelverbinding. Op dit moment bestaat het aanbod glasvezelproviders op Internetvergelijken.nl uit Caiway, KPN, Online, Budget, T-Mobile en XS4ALL. Toen glasvezel in Nederland voor het eerst beschikbaar werd gesteld, was het verschil met andere verbindingen enorm. Tegenwoordig liggen de snelheden van verbindingen dichter bij elkaar. In de toekomst zal het verschil alsmaar kleiner worden door de innovatieve veranderingen van internet providers.