ISDN

Vergelijk alle pakketten

 

People sitting

ISDN staat voor Integrated Services Digital Network. Deze internetverbinding was voor de tijd van breedband internet enorm populair. Dit omdat het mogelijk was om tegelijkertijd te internetten en bellen, wat tijdens de analoge internettijdperk niet mogelijk was. Een groot deel van de huishoudens heeft lang geleden een ISDN internet verbinding genomen en heeft deze verbinding nog steeds, terwijl dat met ADSL of kabelinternet eigenlijk niet meer nodig is.

 

De meeste internet providers leveren geen ADSL-verbinding over een ISDN-lijn. Dit komt omdat het simpelweg te duur is en er te weinig uit gehaald wordt. Met KPN, XS4ALL, UPC en Ziggo zijn er wel een aantal internetproviders die een ADSL verbinding over een ISDN-lijn leveren. Als je toch graag wilt overstappen naar een provider die geen ISDN internet aanbiedt, zal je deze lijn naar aan analoge lijn moeten omzetten. Aan de hand van een postcodecheck kun je dan kijken welke internet verbindingen er bij jou in de buurt mogelijk zijn. Als dit duidelijk is kun je gratis van onze vergelijkingstool gebruik maken en verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet je zeker dat je een internetaanbieder vindt die goed bij jouw situatie past.

Alles over Internet Vergelijken

Op Internetvergelijken.nl vind je meer informatie over alle providers, pakketten en ISDN. Er zijn vandaag de dag veel aanbieders van internet, interactieve televisie en bellen. Daarom kan je bij ons alle pakketten met elkaar vergelijken, zodat jij eenvoudig het pakket vindt wat het beste bij je past.

Met onze vergelijkingstool kun je kijken welke providers het type internet aanbiedt wat voldoet aan jouw wensen. Hiervoor kun je de providers van internet, interactieve tv en bellen vergelijken op basis van internet verbinding (ADSL, Glasvezel en/of Kabel), prijs per maand en downloadsnelheid.

Tot slot kun je ook onze reviews over de providers lezen om meer te weten te komen over ISDN. Deze reviews zijn geschreven door ervaringsdeskundigen, namelijk consumenten die klant zijn of klant geweest zijn bij de provider. De vergelijkingstool en de reviews geven je een eerlijk beeld van het aanbod. Wij raden aan hier gebruik van te maken en de tijd te nemen voor het maken van een keuze. Wil je het aanbod van de verschillende providers met elkaar vergelijken nu je meer weet over ISDN? Klik dan op de onderstaande knop:

 

Vergelijk alle pakketten