KPN

Vergelijk alle pakketten

Als je van plan bent om een (nieuw) internetabonnement af te sluiten, dan doe je dit natuurlijk niet zo maar bij een willekeurige partij. Integendeel! Dit doe je natuurlijk het liefst bij een provider met een goede staat van dienst en waarvan je weet dat het met de betrouwbaarheid en snelheid dik in orde is. KPN is die partij en wil ook jou graag van goed, betrouwbaar en snel internet voorzien.


kpnOver KPN
We kunnen met een gerust hart stellen dat KPN tot één van de bekendste internetproviders van Nederland behoort. Het bedrijf is alleen één van de bekendste, maar is zeker ook één van de grootste spelers die actief is op de Nederlandse telecommarkt. Het is een veelzijdig bedrijf dat verschillende producten en diensten op de markt brengt. Dit doet het overigens niet alleen voor de particuliere markt, maar ook voor de zakelijke markt. Naast internet biedt deze provider ook diensten als mobiele -en vaste telefonie en interactieve televisie aan. In grote delen van het land kun je ook voor glasvezelinternet terecht bij KPN.
KPN heeft heel goed begrepen dat technologie vandaag de dag niet meer weg te denken is uit ons dagelijkse leven. En zoals je zelf waarschijnlijk zult beamen kunnen we simpelweg ook niet meer zonder. De ontwikkelingen gaan wat dit betreft dan ook snel en deze provider heeft innovatie dan ook hoog in het vaandel staan. Maar dat wil niet zeggen dat het alle pijlen hierop richt, want het investeert ook in huidige technologieën. En hier pluk jij de vruchten van als je een internetabonnement bij KPN hebt afgesloten. Het netwerk van deze provider behoort immers al jaren tot het meest betrouwbare netwerk van Nederland.
In 1852 begonnen als PTT heeft het bedrijf zich ontwikkelt tot een internationaal gerenommeerde en gewaardeerde partner. Om als bedrijf te kunnen overleven in een markt als deze is Nederland te klein. Het concern is inmiddels actief in vele landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten. Ondanks dat het een groot concern is geworden heeft deze provider nog steeds oog en oor voor de individuele klant. Dit maakt het een prettige partner voor jou, omdat je weet dat je altijd serieus genomen wordt in het geval van vragen, opmerkingen of klachten.


KPN – Internet tot 40 Mbit/s
Maak jij vrijwel alleen gebruik van internet? Dan is dit pakket ideaal voor jou. Het pakket Internet heeft namelijk een downloadsnelheid tot 40 mbit/s, waardoor er veel mogelijk is. De snelheid van het uploaden is tot 4 mbit/s. Bij dit pakket krijg je tevens de mogelijkheid om twee apparaten te beschermen met KPN Veilig.

 

KPN – Internet en TV Basis tot 40 Mbit/s
Wil jij naast internet ook zo af en toe tv kijken? Dan is het pakket Internet en TV Basis perfect voor jou. Het internet heeft hier een downloadsnelheid tot 40 mbit/s en een uploadsnelheid tot 4 mbit/s. Tevens ontvangen je een HD tv-ontvanger, zodat jij in hoogwaardige kwaliteit tv kunt kijken. Net als bij het pakket Internet bevat ook dit pakket twee keer KPN Veilig om een apparaat mee te bechermen.

 

KPN – Internet en TV tot 80 Mbit/s
Aangezien het hier niet langer gaat om een basispakket, heb je meer mogelijkheden. Zo kun je met dit pakket downloaden tot een snelheid van 80 mbit/s en uploaden met een snelheid tot 8 mbit/s. In tegenstelling tot het pakket Internet en TV Basis ontvang je bij dit pakket niet één, maar twee HD tv-ontvangers. Met deze ontvangers is het daarnaast ook nog mogelijk om op te nemen. Tevens bevat dit pakket twee keer KPN Veilig.

 

KPN – Internet en TV 4k tot 100 Mbit/s
Gebruik jij veel internet en heb je daarnaast ook meerdere tv’s? Dan kies je voor het pakket Internet en TV 4k. Downloaden kan hier met een snelheid tot 100 mbit/s en uploaden tot 10 mbit/s. Dit pakket bevat twee 4k tv-ontvangers, waardoor jij nog scherper tv kijkt. Uiteraard is opnemen ook hier mogelijk. Bij dit pakket ontvang je overigens geen twee, maar vijf keer KPN Veilig. Hierdoor kun je dus liefst vijf apparaten beschermen tegen virussen en dergelijke.


Onderstaand vind je een compleet overzicht van alle KPN pakketten:

  • KPN – Internet tot 40 Mbit/s download
  • KPN – Internet en TV Basis tot 40 Mbit/s
  • KPN – Internet en TV tot 80 Mbit/s
  • KPN – Internet en TV 4k tot 100 Mbit/s

Vergelijk alle pakketten