Ziggo

Ziggo

Contactgegevens
0900-1884
Gratis en vrijblijvend

Vergelijk alles in 1 pakketten

We streamen tegenwoordig wat af met o.a.Youtube en Netflix. Begrijpelijk dat jij dus hoge eisen stelt aan je internet provider. Snelheid en betrouwbaarheid zijn misschien wel belangrijker dan prijs. Wil je weten of Ziggo aan deze eisen voldoet? Wij zetten de belangrijkste informatie voor je op een rij. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Over Ziggo

Als je puur naar de naam kijkt, dan bestaat Ziggo nog niet eens zo heel lang. Het bedrijf is in 2007 opgericht en daarmee lijkt het een relatieve nieuwkomer op de telecommarkt. Maar dit is niet helemaal waar. Ziggo is namelijk ontstaan uit verschillende fusies. Zo heeft het Amerikaanse moederbedrijf van UPC, Liberty Global plc, Ziggo in 2014 overgenomen. Vervolgens besloten de twee bedrijven om onder de naam Ziggo verder te gaan. In 2014 volgde er weer een fusie. Dit keer betrof het een fusie tussen Ziggo en Vodafone.

Ziggo zakelijk

supplier-logo
300 mb/s
Internetsnelheid
checkmark Eerste 2 maanden gratis
checkmark 3 gratis Wifiboosters t.w.v. € 149.-
supplier-logo
40 mb/s
Internetsnelheid
checkmark Eerste maand gratis
checkmark 3 gratis Wifiboosters t.w.v. € 149.-
supplier-logo
600 mb/s
Internetsnelheid
checkmark Eerste 3 maanden gratis
checkmark 3 gratis Wifiboosters t.w.v. € 149.-

Services van Ziggo

Ziggo biedt verschillende services aan. De provider heeft een eigen sportkanaal, een eigen concertzaal (Ziggodome) en sponsort één van de grootste voetbalclubs van ons land. Daarnaast is Ziggo de exclusieve aanbieder van HBO-series in Nederland.