T-Mobile

T-mobile biedt al jarenlang mobiele telefonie en internet abonnementen aan in onder andere Europa en de Verenigde Staten. De meeste pakketten bestaan uit zowel internet, telefonie en TV. Dit zijn de zogenaamde « Alles in 1 » pakketten. Voor een snel en duidelijk overzicht van deze pakketten moet je even naar beneden scrollen.


t-mobileOver T-Mobile Thuis

T-Mobile is één van de divisies van Deutsche Telekom, die de laatste jaren vele telecom bedrijven heeft overgenomen. Hierdoor behoort deze provider tegenwoordig tot de grootsten van Nederland.

Deze provider biedt, zoals eerder gezegd, verschillende Alles in 1 pakketten voor thuis. Zo heb je dus een goede internetverbinding, bellen, en een groot aantal TV-Zenders. Er zit best wat verschil in de verschillende pakketten, zodat iedereen een optie vindt die bij zijn of haar wensen past.

Tegenwoordig biedt T-Mobile Thuis ook glasvezel verbindingen aan. Hiermee heb je internet tot wel 500Mb. Dit is erg snel, en komt goed van pas wanneer er meerdere mensen tegelijk gebruik maken van internet via dezelfde verbinding. Stel, één persoon is aan het online gamen, de ander kijkt een film via streaming en twee andere personen gebruiken internet voor hun werk. Niemand zal last hebben van een trage verbinding of uitval. Glasvezel is namelijk niet alleen snel, maar ook zeer betrouwbaar.

Omdat T-Mobile begrijpt dat het soms lastig is om zelf je modem te installeren, sturen ze een speciaal installatiepakket op waarmee alles een stuk makkelijker wordt. Als het je toch niet lukt om zelf alles aan de praat te krijgen, stuurt de provider gratis een monteur naar je woning. Dit noemen ze de Installatie Garantie.

Andere services die deze provider aanbiedt zijn de overstapservice en het nummerbehoud. Wanneer je overstapt naar T-Mobile Thuis zorgen zij ervoor dat alles netjes en zonder problemen verloopt, je hoeft alleen maar aan te geven dat je van deze service gebruik wil maken. Omdat het soms lastig is wanneer je van nummer verandert, kun je er voor kiezen één of twee telefoonnummers te behouden bij het overstappen.


T-Mobile Thuis Alles in 1 20Mb

Met deze internet verbinding kun je zonder problemen surfen en downloaden. Dit pakket is dus goed voor iemand die thuis werkt of studeert.

T-Mobile Thuis Alles in 1 40Mb

Met dit pakket heb je sneller internet, zo weet je zeker dat je nooit hoeft te wachten op een pagina die opent, of tijdens het downloaden van een foto.

T-Mobile Thuis Alles in 1 80Mb

Dankzij deze snelle  verbinding kun je surfen op meerdere apparaten tegelijk.

T-Mobile Thuis Alles in 1 Glasvezel 50Mb

Een snelle en betrouwbare internetverbinding dankzij glasvezel, een gratis draadloos modem, goedkoop bellen en TV.

T-Mobile Thuis Alles in 1 Glasvezel 100Mb

Een snelle en zeer betrouwbare verbinding om met meerdere apparaten tegelijk online te kunnen zijn. Downloaden, surfen en online films kijken zijn geen probleem.

T-Mobile Thuis Alles in 1 Glasvezel 500Mb

Het snelste pakket uit deze lijst, met een internetverbinding snel genoeg om met het hele gezin tegelijk online te zijn. Downloaden, films kijken, gamen… Het kan allemaal zonder de verbinding te vertragen.


Onderstaand vind je een compleet overzicht van alle T-Mobile pakketten: