Tele2

Vergelijk alle pakketten

Als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare internetprovider, dan ga je natuurlijk niet over één nachtje ijs. Een internetprovider met een goede reputatie die dit dagelijks in praktijk brengt is Tele2. En het is natuurlijk niet voor niets dat veel mensen juist voor deze aanbieder kiezen.


Over Tele2

Eind jaren negentig was daar ineens die nieuwe speler op de Nederlandse telecommarkt. Tele2 deed zijn intrede en had zich eigenlijk maar één doel gesteld. Dit doel was de Nederlandse telecommarkt wakker schudden en zowel zakelijke als particulieren klanten laten zien dat het anders kan. Maar wat is in dit geval dan “anders”? Ook hierin is Tele2 glashelder. “Anders” betekent in het geval van deze telecomaanbieder onder andere sneller, goedkoper, eenvoudiger en persoonlijker.

 
Nu, een flink aantal jaren later, kunnen we gerust stellen dat Nederland misschien wel een bedrijf als dit nodig had. Want de energie en de creativiteit van Tele2 heeft ons inderdaad veel gebracht. Internet is sneller geworden door de kennis, ervaring en knowhow die dit bedrijf meebracht. Wanneer we inzoomen op de prijs, want dat is immers zeker een belangrijke factor, is ook de toegevoegde waarde van deze provider gebleken. Producten en diensten werden scherp geprijsd in de markt gezet en de gevestigde orde kon al snel niet anders dan volgen. Hiermee was waren de trendsetters in korte tijd ineens trendvolgers.

 
Natuurlijk is deze provider ook naar ons land gekomen om geld te verdienen. Maar, zoals elk groot concern, geeft Tele2 ook een gedeelte van de winst terug. Dit doen zij onder de noemer “MVO”, beter bekend als maatschappelijk ondernemen. Zo sponsort het op geheel eigen wijze een grote voetbalclub en mogen maatschappelijke organisaties geregeld “pronken” op het shirt ten gunste van de eigen naam. Daarnaast worden diverse landelijke, regionale en lokale initiatieven ondersteund die het zonder deze bijdrage van dit concern een stuk moeilijker zouden hebben. Tot slot is er veel aandacht voor bewust omgaan met energie en staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Recycling is hierbij een continue bron van aandacht. Ook de uiterst professionele klantenservice van deze provider mag je scharen onder de noemer MVO.


Tele2 Internet 20Mb, Bellen & TV Light
Dit is het zogenaamde instappakket van Tele2. De snelheid die je krijgt bij dit pakket is ruim voldoende om snel te kunnen surfen op het web, gamen en video’s te streamen.
 
Tele2 Internet 50Mb, Bellen & TV Light
Heb je aan 20 mb download snelheid niet voldoende? Dan is dit abonnement wellicht een optie voor je.
 
Tele2 Internet 100Mb, Bellen & TV Light
Dit is één van de toppakketten van Tele2. Met name vanwege de razendsnelle 100 mb download snelheid is dit één van de meest gekozen abonnementen van deze provider.
 
Tele2 Internet 50Mb, Bellen & TV Light Glasvezel
Ook voor glasvezel kun je terecht bij Tele2. Glasvezel bezorgt je die razendsnelle verbinding met het internet die je nodig hebt voor bijvoorbeeld gamen, up -en downloaden van data en wat al niet meer zij.
 
Tele2 Internet 100Mb, Bellen & TV Light Glasvezel
Het toppakket glasvezel internet van Tele2. De beste kwaliteit en het snelste internet via de moderne glasvezeltechniek. En dat ook nog eens tegen een heel voordelige prijs. Het is dan ook niet voor niets dat ook dit abonnement tot één van de meest verkochte behoort.

Vergelijk alle pakketten