Algemene voorwaarden

Op onze website proberen we je te helpen met het zoeken naar een voor jou geschikt internetabonnement. Zelf bieden wij geen internetabonnementen of pakketten aan. De internetabonnementen die je op onze website kunt afsluiten, sluit je af via Breedbandwinkel. Internetvergelijken.nl is intermediair tussen Breedbandwinkel en de websitebezoeker die een internetabonnement afsluit. Dit betekent dat www.internetvergelijken.nl niet aansprakelijk en je voor inhoudelijke vragen terecht kunt bij de internetprovider. De inhoud van onze website is eigendom van Internetvergelijken.nl. Zonder onze toestemming is het niet toegestaan om content van deze website te gebruiken in welke vorm van publicatie dan ook.

Recensies
We nemen geen verantwoordelijkheid voor de content die door bezoekers op onze website zijn geplaatst, zoals reacties en ervaringen. Ook aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door de website. We kunnen geen garanties doen rondom de prijzen van de internetaanbieders. Wij proberen de prijzen zo up to date mogelijk te houden. Dit houdt ook in dat de prijzen ieder moment gewijzigd kunnen worden.

Algemene voorwaarden
Maak je gebruik van onze website, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden kunnen ieder moment gewijzigd worden. Op dat moment vervallen de oude algemene voorwaarden en zijn de nieuwe voorwaarden direct van toepassing.