Alles in 1

Onafhankelijk

Gratis klantenservice

Zorgeloos overstappen

Gratis en vrijblijvend

Vergelijk alles in een

De beste keuze volgens onze specialisten

supplier-logo
39, 50
p/mnd
500 Mb/s
Internetsnelheid
checkmark 6 maanden x €24,55korting
checkmark Geen activatiekosten t.w.v. €19,95
supplier-logo
33, 25
p/mnd
50 Mb/s
Internetsnelheid
checkmark Overal wifi in huis
checkmark 3 maanden x €21,25 korting of Superwifi t.w.v. €199
supplier-logo
32, 50
p/mnd
50 Mb/s
Internetsnelheid
checkmark Maandelijks aanpasbaar
checkmark Eerste 3 maanden x €15 korting en tijdelijk € 30 voordeel

Een alles in 1 pakket afsluiten was nog nooit zo eenvoudig. Bij internetvergelijken.nl vergelijk je de beste alles in één pakketten, op basis van prijs en kwaliteit. Vervolgens kies je in een paar stappen het abonnement dat bij je past.

Zit je al jaren bij dezelfde provider? Maak je nog wel gebruik van de beste kwaliteit voor de laagste prijs? Wellicht zijn er goedkopere alles in 1 pakketten te vinden. Vergelijk het aanbod en bedenk voor jezelf of je alles in één wilt afsluiten, of graag gebruik maakt van alleen internet of internet en tv.

Alles in 1 providers

Bij het afsluiten van een alles in 1 abonnement heb je keuze uit een groot aanbod landelijke aanbieder als KPN, Tele2, Ziggo, Oxxio, T-Mobile, Online en Budget. Deze providers bieden verschillende abonnementen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Zo heb je de keuze uit verschillende verbindingen zoals ADSL / VDSL, kabel en glasvezel. Daarnaast kun je je abonnement afstemmen op het aanbod aan televisiezenders, internetsnelheid en interactieve televisie.

Alles in één bestellen

Een alles in 1 pakket gevonden dat voldoet aan je wensen? Na het vergelijken wordt je aanvraag verstuurd naar de provider. Vervolgens ontvang je het welkomstpakket en heb je 14 dagen bedenktijd. Ben je van gedachten veranderd, dan kun je in deze periode kosteloos je bestelling opzeggen. Is dit abonnement precies wat je zoekt, dan stap je definitief over naar het alles in 1 pakket van je nieuwe provider.

Alles in 1 pakketten vergelijken

Bij een alles in 1 pakket maak je gebruik van internet, bellen en TV. Een compleet pakket is voordeliger dan het afsluiten van losse abonnementen (internet of internet en televisie). Door in de vergelijker enkele gegevens in te vullen, is direct zichtbaar welke alles in 1 pakketten verkrijgbaar zijn op jouw adres. Zo is ook te zien of je in aanmerking komt voor een glasvezelverbinding. 

Heb je het gevoel dat je te veel betaalt voor je abonnement? Of ben je niet tevreden over je huidige internetsnelheid? Alles in 1 vergelijking loont. Door te oordelen je of je gebruik maakt van het beste alles in 1 pakket. Zo kun je filteren op de volgende specificaties:

 1. ADSL / VDSL, kabel en glasvezel verbindingen;
 2. De snelheid van het internet. 
 3. Het aantal televisiezender en High Definition zenders; 
 4. Functies binnen interactieve televisie, zoals demand en gemist kijken.

Alles in 1 pakketten, waar moet je op letten?

Controleer het aanbod van je postcode

Het aanbod van internet, bellen en televisie verschilt per postcode. Zo is glasvezel nog niet in heel Nederland beschikbaar. Controleer daarom welk alles in 1 pakket beschikbaar is in jouw omgeving.

Kies de juiste internetsnelheid

Sneller internet is meestal duurder. De snelheid van het internet binnen een alles in 1 pakket hangt af van je persoonlijke internetgebruik. Zo zijn er verschillende internetsnelheden in een alles in 1 pakket:

 • 20 Mb/s:
 • Voldoende voor draadloos internet, gebruik maken van email en het af en toe streamen van video’s op enkele apparaten.
 • 30/40 Mb/s:
 • Een hogere internetsnelheid zorgt voor het sneller laden van grote websites en het up- en downloaden van grote bestanden kost minder tijd.
 • 50 Mb/s en hoger:
 • Doe je veel aan streamen, downloaden en game je graag? Dan is een hoge internetsnelheid iets wat bij je past.

Televisie en zenderaanbod

Wanneer je een alles in 1 pakket afsluit, ontvang je een basispakket met zo’n 60 zenders inclusief inwendig en buitenlandse kanalen. Daarnaast bieden verschillende alles in 1 abonnementen de mogelijkheid om uit te breiden met extra zenderpakketten. Zo kun je gemiste programma’s terugkijken en films huren. Dit aanbod verschilt per aanbieder.

Alles in 1 met bellen of digitale TV

Een alles in 1 pakket kun je aanpassen aan je wensen en behoeften: 

 

 • Wanneer je alleen interesse hebt in een telefonie en internet maar geen televisie, kun je kiezen voor een pakket met internet en bellen.
 • Gebruik je geen vaste telefoon maar wel mobiel bellen, dan kun je kiezen voor een 2-in-1 pakket met internet en digitale TV .

Doordat je bij een alles in 1 pakket meerdere diensten tegelijk afneemt, heeft de aanbieder minder kosten. De aanbieder kan daarom vaak een korting bieden op je maandprijs. Verder ontvang je bij alles in 1 pakketten één overzichtelijk factuur. Wel zo handig!