Goedkoopste internet provider

Onafhankelijk

Gratis klantenservice

Zorgeloos overstappen

Gratis en vrijblijvend

Vind de goedkoopste internetprovider

Het liefst hebben we natuurlijk allemaal een goedkoop internet abonnement. Eén van de redenen waarom www.internetvergelijken.nl bestaat is om jou te helpen bij het vinden van het goedkoopste internet abonnement. In Nederland kun je kiezen uit meerdere internet providers die allemaal verschillende internet pakketten aanbieden. Dit maakt het natuurlijk extra lastig om een keuze te maken. Moet je gaan voor de goedkoopste internet provider of ga je toch liever voor supersnel internet? Dit zijn vragen die je jezelf moet stellen voordat je een keuze voor een abonnement kunt maken.

Goedkoopste provider internet

Natuurlijk kan het verleidelijk zijn om voor het goedkoopste internet te gaan, maar
misschien vind je de snelheid ook belangrijk. Over het algemeen geldt dat internet goedkoper is wanneer je voor een lagere snelheid kiest. Neem je huidige abonnement eens onder de loep. Hoeveel betaal je nu en welke internetsnelheid krijg je dan? Vergelijk internetabonnementen en jij vindt waarschijnlijk een goedkoper internet met een betere verbinding. Het hangt van je adres af welke provider je kunt kiezen en welk soort verbinding. Helaas zijn niet alle providers beschikbaar door heel heel Nederland en daardoor ook niet alle soorten verbinding. Wat voor jou de goedkoopste internet provider is, hangt dus af van een aantal factoren:

 • Beschikbare providers.
 • Aanwezige internetverbinding: ADSL, Glasvezel en/of kabel.
 • Jouw voorkeur voor een lage of hoge internetsnelheid.

Wie is de goedkoopste internet provider?

De prijs van een internet abonnement zegt niets over de snelheid en kwaliteit van het internet. Dit hangt namelijk ook af van het postcodegebied waar je woont. Alvorens je voor een goedkoop internet abonnement kiest, raden wij aan om de postcodecheck te doen. Aan de hand van deze postcodecheck kun je kijken of de goedkoopste internet provider iets voor jou is. Heb je meerdere internet abonnementen met een interessante prijs gevonden? Dan is het misschien een goed idee om gebruik te maken van onze internet vergelijkingstool. Deze vergelijkingstool helpt je met het selecteren van de goedkoopste internet provider en kijkt ook verder dan alleen de prijs. Vergelijk de verschillende internet abonnementen vandaag nog en bekijk welk goedkoop internet abonnement bij jou past.

In 5 stappen je internet provider vergelijken:

 1. Doe de postcodecheck.
 2. Kies je pakket: internet, internet en tv, internet en bellen of alles in 1.
 3. Gebruik de filters om je voorkeuren aan te geven.
 4. Bekijk de beste deal en sluit je abonnement direct af bij de internetprovider.
 5. Je nieuwe provider regelt de overstap gratis.

Goedkoopste internet provider: waar op letten?

Wij geven je graag 3 tips: 
 1. Let op de internetsnelheid.
  Heb je liever internet met een lage of hoge snelheid? 
 2. Let op het type internetverbinding.
  ADSL is vaak goedkoper maar de verbinding is vaak zwakker wanneer je meer dan 2 kilometer van de wijkcentrale woont.
 3. Let op de aangeboden korting.
 4. Je bent de eerste maanden natuurlijk wel goedkoper uit, maar kijk goed wat je daarna gaat betalen.

  Samenvattend:

  Maak gebruik van onze vergelijkingstool om de goedkoopste internet provider te vinden die het beste bij je past. De prijs, internetsnelheid en soort internetverbinding zijn van invloed op hoe goedkoop jij kunt internetten. Daarnaast is je adres ook van invloed, omdat niet overal dezelfde verbindingen beschikbaar zijn en niet alle providers hun diensten leveren op elk adres.