Hoe wij werken

Wat doen wij voor jou?
Wij vergelijken via onze website verschillende internet-, telefoon- en tv-abonnementen. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking.  Onze rol is het aanbieden van de vergelijkingsmodule en als intermediair maken wij het mogelijk abonnementen af te sluiten. Heeft u dan ook vragen over de betreffende aanbieder, dan is de aanbieder uw aanspreekpunt.

Hoe volledig is onze vergelijking?
In deze vergelijking voor internet-, telefoon- en tv-abonnementen vergelijken wij de abonnementen van vele providers. Dit zijn de abonnementen van de providers waarvan wij productinformatie hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en prijzen.

Fiber, KPN, Online.nl, Tele2, Telfort, Vodafone, XS4ALL en Ziggo zijn de providers waar wij mee samenwerken en die worden meegenomen in onze vergelijker.

Hoe vergelijken wij?
Om de vergelijking voor internet-, telefoon- en tv-abonnementen te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke abonnementen u in aanmerking komt. Alle internet-, telefoon- en tv-abonnementen waarvoor u in aanmerking komt, tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende aspecten een rol: de prijs, de klantbeoordeling of een combinatie van beiden. Deze filteropties zijn zelf in te stellen met de eenvoudige filteroptie die wij aanbieden op onze vergelijkpagina.

Wat is ons verdienmodel?
Wanneer u via onze website een internet-, telefoon- en/of tv-abonnement afsluit, ontvangen wij hierover een eenmalige provisie van de aanbieder. Deze provisie wordt weer gebruikt om de website en het aanbod van internet-, telefoon- en tv-abonnementen zo up-to-date mogelijk te houden. Dit is een vaste vergoeding die van te voren is afgesproken met de aanbieder.