Internet bellen tv

Onafhankelijk

Gratis klantenservice

Zorgeloos overstappen

Gratis en vrijblijvend

Vergelijk internet bellen en tv

Ben je op zoek naar een internet, TV en bellen pakket? Internetvergelijken.nl vergelijkt alle internet, TV en bellen providers op prijs en inhoud. Wij tonen de beste deals die beschikbaar zijn op jouw adres, in één eenvoudig overzicht.

Als je een internet, TV en bellen pakket vergelijkt, kies je voor een pakket waar alle drie de onderdelen zijn gecombineerd. Je hebt dan één abonnement met internet, TV en bellen bij één provider, wel zo makkelijk.

Internet zit altijd in het pakket

Let wel, internet is een basisonderdeel dat altijd terugkomt in het pakket. Heb je een keuze gemaakt? Vul dan je postcode en huisnummer in waar je de aansluiting wilt ontvangen. Internetvergelijken.nl doet een controle bij alle providers en geeft vervolgens aan welke pakketten er beschikbaar zijn op jouw adres. Je kunt dan zelf kiezen welk pakket het beste bij jou past en direct aanvragen.

Internet, TV en bellen: waar moet je op letten?

Internet, TV en bellen is nog altijd een populair pakket. Dit komt omdat je alle onderdelen bij één provider afsluit, waardoor je vaak goedkoper uit bent. Ook is het mogelijk om dit pakket kleiner te maken of uit te breiden.

Pakket kleiner maken

Wil je het internet, tv en bellen pakket graag kleiner maken? Dat kan! Aangezien bijna iedereen tegenwoordig een mobiele telefoon heeft, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het onderdeel bellen niet af te nemen. Hierdoor bespaar je soms een paar euro per maand. Kies in dat geval voor een internet en tv pakket.

Pakket uitbreiden

Als je een alles in een pakket verder wilt uitbreiden, bepaal je eerst wat je nodig hebt. Je kunt het pakket bijvoorbeeld uitbreiden met de volgende onderdelen:

 • interactieve TV 
 • extra TV zenders
 • andere diensten, zoals opnemen en pauzeren

Kosten uitbreiden pakket

Door het pakket uit te breiden, ben je altijd duurder uit dan het instaptarief. Daarnaast is de internetsnelheid van je pakket een belangrijke factor die de kosten bepaalt. Des te hoger je internetsnelheid, des te hoger je maandprijs. Let daarom goed op je internetsnelheid.

Welke internetsnelheid kun je kiezen?

Bekijk de internetsnelheden:

 1. Gewoon internet: 20Mb/s
 2. Geschikt voor 2 personen. Je gebruikt het internet voor e-mailen, browsen op het internet en je bekijkt af en toe filmpjes op Youtube. De internetsnelheid is snel genoeg voor basiszaken. Wil je streamen (bijvoorbeeld Netflix), dan is de snelheid vaak te laag.
 3. Internet voor een huishouden: 40Mb/s
 4. Geschikt voor een huishouden met 2+ personen. In het huishouden wordt het internet gebruikt voor: browsen op het internet, Youtube bekijken in hogere kwaliteit en vaak zitten er meerdere mensen tegelijk op het internet. Deze snelheid heb je nodig, zodat iedereen een soepele ervaring heeft.
 5. Lekker snel internet voor meerdere personen: 100Mb/s
 6. Geschikt voor 4 personen. Het hele gezin wilt geen last ondervinden van traag internet. Iedereen zit regelmatig tegelijkertijd op het internet. Ook wordt er in het huis regelmatig online gegamed. Met deze bandbreedte heb je genoeg snelheid, zodat iedereen kan doen wat die wilt op het internet.
 7. Super snel internet voor het hele gezin: 150Mb/s
 8. Geschikt voor het hele gezin en de verbinding is toekomstbestendig. Wil je in de nabije toekomst ook films streamen in 4K? Dan heb je een stabiele verbinding nodig. Dat gaat zeker lukken met deze verbinding.
 9. Mega snel internet voor zware gebruikers: 300 Mb/s of hoger
 10. Geschikt voor de zware internetgebruikers. Het hele gezin is altijd online, er wordt veel online gegamed en er wordt regelmatig gebruik gemaakt van livestreaming. En dat op meerdere devices tegelijkertijd.

  Let op: als je een VDSL verbinding kiest, is de daadwerkelijke snelheid vaak lager dan providers verkondigen. De afstand van de wijkcentrale naar je huis heeft invloed op de geleverde snelheid. De technieken kabel en glasvezel zijn over het algemeen snellere verbindingen, maar daar betaal je ook voor.

  Tips van Internetvergelijken.nl

  1. Neem het onderdeel bellen niet af, als het niet nodig is. Bij sommige aanbieders scheelt het een paar euro op de maandfactuur.
  2. Controleer welk pakket er op jouw adres beschikbaar is.
  3. Weet je het niet zeker welke internetsnelheid geschikt is? Kies dan een lagere snelheid. Upgraden naar een hogere snelheid gaat vaker makkelijker dan downgraden.
  4. Controleer goed welke verbinding je kiest. VDSL is niet de snelste verbinding en aanbieders zijn daar niet altijd transparant over. Vergelijk daarom de verschillende pakketten, providers en technieken in onze vergelijker.