Internet en tv vergelijken

Onafhankelijk

Gratis klantenservice

Zorgeloos overstappen

Gratis en vrijblijvend

Bekijk welke deals beschikbaar zijn op jouw adres

Ben je op zoek naar een pakket met alleen internet en tv? Bespaar jezelf urenlang zoeken en maak gebruik van onze gratis vergelijker. Bij Internetvergelijken.nl vergelijk je alle providers binnen 5 minuten op prijs en kwaliteit. Het is heel simpel: in 3 korte stappen vind jij het internet en tv abonnement dat het beste bij je past. Doe de postcodecheck, bekijk de aanbieder en sluit je abonnement af. Zo makkelijk kan het zijn!

Goedkoop internet en tv vergelijken

Waarschijnlijk jij jouw mobiele telefoon om te bellen, waardoor je geen vast telefoonabonnement meer nodig hebt. Dat doen veel mensen, daarom is een internet & tv pakket ook erg populair. Door internet en tv te combineren in één pakket dat u kunt kopen.

TV en internet vergelijken: waar moet je op letten?

Waar moet je nou op letten bij de keuze voor een pakket? Natuurlijk wil jij het goedkoopste internet en tv abonnement, maar het is ook belangrijk om na te denken over de kwaliteit. Daarom hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

 • 1. Doe de postcodecheck
  Het is belangrijk om de postcodecheck te doen, want je kunt alleen afsluiten die beschikbaar zijn op jouw adres. In het overzicht dat je daarna te zien krijgt, worden de providers die beschikbaar zijn op jouw adres. Je ziet de goedkoopste als eerste. Vervolgens kun je filters toevoegen aan je keuze te verfijnen.
 • 2.Wat voor soort internet wil je?
  Niks is zo vervelend als een slecht werkende internetverbinding. Wil je een betrouwbare en snelle internetverbinding? Dan kun je het beste kiezen voor kabel of glasvezel internet. In de vergelijker kun je je voorkeuren aangeven met behulp van de volgende filters:
 • Downloadsnelheid: variërend van 0 tot 500 mb.
 • Type verbinding: ADSL, VDSL, kabel en glasvezel. 
 • Aanbieders: KPN, Ziggo, NLEx, Online.nl, T-Mobile, Tele2, XS4ALL, Youfone, Caiway en Oxxio.
 • Levertijd: binnen 2,4 of 8 weken.
 • Eenmalige kosten: geen, € 10, -, € 20, -, € 30, – of € 50, -.

3.Welke TV-zenders worden ontvangen?

Bij iedere provider krijg je een standaard zenderpakket met ongeveer 60 tv zenders. Het aantal zenders in het pakket kan per aanbieder verschillen: zo biedt Tele2 bijvoorbeeld minder zenders dan Ziggo. Gelukkig kun je zelf je ideale zenderpakket samenstellen door het basispakket uit te breiden met:
 • Sportzenders
 • Filmzenders
 • Buitenlandse zenders

Daarnaast kun je TV opties toevoegen, zoals interactieve tv.

Tips van Internetvergelijken.nl

 1. Combineer internet en tv en je bent vaak een stuk goedkoper uit. 
 2. Doe de postcodecheck, zodat je zeker weet dat het pakket beschikbaar is op jouw adres. Zo is glasvezel bijvoorbeeld niet overal beschikbaar. 
 3. Kies voor een snelle, betrouwbare internetverbinding.
 4. Stel zelf je ideale zenderpakket samen. Denk hier wel goed over na, wil dat het over het algemeen duurder om extra zenders en functionaliteiten toe te voegen. Het is daarom wellicht verstandig om van tevoren goed na te denken of je gebruik van gaat maken. Op die manier kies jij het pakket dat het beste bij je past.