Over ons

Wat leuk dat jij de moeite neemt om meer te weten te komen over het hoe en waarom van Internetvergelijken en het team achter deze site. Op deze pagina vertellen wij je hier alles over. Wij zijn begonnen met Internetvergelijken.nl omdat veel mensen onnodig veel betalen voor hun internetabonnement. Veel mensen weten dat zij kunnen besparen op hun internetabonnement. Probleem is alleen dat zij niet weten hoe ze dit precies doen. Vaak worden verschillende sites bezocht en worden de prijzen hier vergeleken. Dit kost veel tijd. En bovendien is het niet alleen de prijs waar jij bij een vergelijking op moet letten. Wil jij snel en goed internetabonnementen bij verschillende aanbieders vergelijken? Dan ben je bij Internetvergelijken.nl aan het juiste adres.

Wat biedt Internetvergelijken.nl jou?

Internetvergelijken.nl vergelijkt verschillende internetabonnementen van diverse aanbieders. Dit doen wij omdat het heel lastig kan zijn om het juiste internetabonnement voor jouw situatie te kiezen. Jij hebt namelijk keuze uit talloze pakketten en al deze pakketten hebben weer verschillende specificaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glasvezel internet, extra televisiezenders of gratis beschermingssoftware voor jouw computer(s). Door middel van de vergelijker hebben we het eenvoudiger gemaakt om erachter te komen welk pakket het beste bij jou past. Heb jij een geschikt pakket gevonden? Dan kun jij vervolgens direct een abonnement afsluiten bij de betreffende aanbieder. Dankzij Internetverglijken.nl ben jij dus in één keer klaar!

Wat kun jij hier allemaal vergelijken?

De prijs is voor veel mensen doorslaggevend bij het afsluiten van een internetabonnement. Dit is echter niet het enige wat van belang is bij een vergelijking. Wij van Internetvergelijken.nl weten dit maar al te goed. Daarom vergelijken wij niet alleen de prijs, maar bijvoorbeeld ook de internetsnelheid. Indien jij ook televisie in jouw abonnement wilt hebben, kun je bijvoorbeeld ook het aantal HD-zenders meenemen in de vergelijking. Wil jij daarnaast ook nog vaste telefonie? Dan is het zelfs mogelijk om ook dit mee te nemen bij het vergelijken van de verschillende aanbieders. Wanneer jij jouw wensen hebt ingevuld, verschijnt er binnen een paar seconden een overzicht met voor jou de beste optie(s).

Vergelijking van veel verschillende abonnementen

Maak jij gebruik van Internetvergelijken.nl om een gedegen vergelijking te maken tussen de verschillende internetaanbieders? Dan hoef jij niet bang te zijn voor een beperkt aanbod. Internetvergelijken.nl vergelijkt namelijk meer dan honderd verschillende internetabonnementen met elkaar. De kans is dus zeer groot dat er ook voor jou een geschikt abonnement gevonden wordt wanneer jij een beroep doet op Internetvergelijken.nl.

Zo verdient Internetvergelijken.nl zijn geld

Aan het maken van een vergelijking op Internetvergelijken.nl zijn geen kosten verbonden. Toch kan deze website wel geld verdienen aan websitebezoekers. Hoe wij dit precies doen? Doordat Internetvergelijken.nl samenwerkt met verschillende partners. Dit zijn de aanbieders van de abonnementen die jij op deze site ziet. Besluit jij om via Internetvergelijken.nl een abonnement af te sluiten bij één van onze partners? Dan betaalt deze partner ons een commissie. Daarnaast verdienen wij geld met deze site door middel van contracten met adverteerders.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem contact op met onze klantenservice via één van de getoonde contact opties.
 • chat
  020 – 760 58 65
  Binnen: 1 min
 • chat
  klantenservice@internetvergelijken.nl
  Binnen: 2 uur
 • chat
  Begin chat
  Binnen: 4 min