Telfort

Vergelijk alle pakketten

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om “ergens” en internetabonnement af te sluiten. Alleen wil je natuurlijk wel dat dit “ergens” een provider is die snel en betrouwbaar internet levert. Een provider die zijn sporen op dit gebied al ruimschoots heeft verdiend is Telfort. Bijkomend voordeel? Voordelige tarieven!


telfortOver Telfort
 
Telfort is in 1996 opgericht. Sluit je ogen maar eens en probeer je dan eens in te denken dat toentertijd slechts ongeveer 10% van ons, Nederlanders, internet had. Dit was de tijd waarin post en de fax nog regeerden en hoe anders is dit vandaag de dag! Deze provider richtte zich in eerste instantie op de markt van de vaste telefonie. Mobiele telefonie stond echter ook nog in de kinderschoenen en was nog lang niet zo gewoon als tegenwoordig. Al snel werd het diensten -en productenpakket uitgebreid met internetdiensten, mobiele telefonie en interactieve televisie. Een speler die er vanaf het allereerste moment bij is loopt uiteraard voorop bij alle technologische ontwikkelingen.

 

Innovatie is Telfort dan ook niet vreemd en het bedrijf investeert dan ook niet alleen in huidige technologieën, maar zeker ook in toekomstige.
Telfort is nooit naast zijn schoenen gaan lopen. Het is een bedrijf met een zogenaamde “down to earth” mentaliteit. Het wil een provider zijn voor iedereen, omdat dit bedrijf van mening is dat telecom en internet voor iedereen is en dus ook voor iedereen beschikbaar moet zijn. Dit kan uiteraard alleen als je hierbij rekening houdt met de factor prijs. De prijzen van de verschillende diensten, producten en abonnementen zijn ronduit scherp te noemen. Hierbij worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit. Dat kan natuurlijk ook niet anders als je weet dat Telfort tegenwoordig onderdeel is van KPN.
 
Dat deze provider jouw als klant inderdaad centraal stelt wordt duidelijk als je de klantenservice van Telfort onder de loep neemt. Of het nu telefonisch, via email of social media is, in contact komen met dit bedrijf is gemakkelijk. Op welke manier je ook contact opneemt, je krijgt altijd snel een reactie. En niet zomaar een reactie, maar eentje waar je ook echt verder mee kan. Precies wat jij wil en wat jij mag verwachten van een moderne provider als deze.

 


Telfort Alles in 1 instap 12Mb
Een uiterst voordelig pakket van Telfort met een minimale internetsnelheid. De geboden internetsnelheid is net voldoende om te kunnen surfen op het web. Als dit is waar jij naar op zoek bent en geen hoge eisen stelt aan snelheid, dan  is dit een prima keuze. Check wel eerst even de beschikbaarheid!

 

Telfort Alles in 1 50Mb
Gewoon degelijk lekker snel en betrouwbaar internet. Een Alles-in-één-Pakket waarin meerdere diensten zijn ondergebracht. Kies je voor dit pakket, dan ben je verzekerd van een betrouwbare en snelle internetverbinding. Ook weet je met dit pakket dat het met televisie en telefonie dik in orde is. Voordelig geprijsd en toch een zeer compleet abonnement.

 

Telfort Alles in 1 Extra 100Mb
Als glasvezel nog niet beschikbaar is in jouw postcodegebied, maar je wilt wel razendsnel kunnen internetten, dan is dit pakket van Telfort speciaal voor jou ontwikkeld. Zowel het streamen van grote hoeveelheden data als het uploaden en downloaden van data gaat snel, waarbij je weet dat je van de verbinding op aan kunt. In dit pakket profiteer je van extra voordeel. Check snel of dit voordeel ook voor jou interessant is!

 

Telfort Alles in 1 Glasvezel 100Mb
Eén van de glasvezel abonnementen die Telfort aanbiedt. Deze variant betreft een compleet pakket van diensten waarin onder andere digitale televisie, telefonie en internet zijn ondergebracht. Dankzij het moderne glasvezel is snelheid gegarandeerd en met een bedrijf als Telfort weet je ook zeker dat het met de betrouwbaarheid van jouw internetverbinding helemaal goed zit.

 

Telfort Alles in 1 Glasvezel 200Mb
Dit abonnement biedt jou een super snelle internetverbinding dankzij het moderne glasvezel netwerk. Het is nog nooit zo leuk geweest om te surfen op het web, te gamen of in de weer te zijn met grote hoeveelheden data. Ook in dit pakket kun je weer profiteren van extra voordeel. Uiteraard wel eerst even checken of dit voor jou specifieke postcode al beschikbaar is.


Onderstaand vind je een compleet overzicht van alle Telfort pakketten:

  • Telfort Glasvezel Alles-in-1 100Mb
  • Telfort Glasvezel Alles-in-1 50Mb
  • Telfort Glasvezel Alles-in-1 200Mb
  • Telfort Alles-in-1
  • Telfort Alles-in-1 100Mb
  • Telfort Alles-in-1 50Mb

Vergelijk alle pakketten