Tv aanbieders

Gratis en vrijblijvend

Bekijk welke TV aanbieders beschikbaar zijn op jouw adres

Tv aanbieders vergelijken

Het aantal tv aanbieders in Nederlands is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Door de grote hoeveelheid nieuwkomers ontstaan er meer verschillende pakketten, tegen nog scherpere prijzen. Elk pakket heeft daarnaast zijn eigen mogelijkheden. De ene tv aanbieder richt zich op het goedkoopste abonnement, de ander op het aanbieden van extra tv diensten. Door het groot aantal tv aanbieders is het soms onoverzichtelijk welke tv aanbieder aansluit op jouw wensen en behoeften. Het loont dan om snel en overzichtelijk het gehele aanbod tv aanbieders te vergelijken.
Internetvergelijken.nl helpt je om het geschikte pakket te vinden dat voldoet aan je eisen. Op basis van je postcode en huisnummer kunnen we je precies laten zien welke providers beschikbaar zijn op jouw adres. Daarnaast bieden we je overzicht in de extra services, zenderpakketten en het aantal devices dat je kunt afsluiten met het tv abonnement. De resultaten via de vergelijker zijn gesorteerd op basis van de voordeligste aanbiedingen.

Digitale tv aanbieders

Digitale tv biedt een aantal voordelen, zoals hogere beeldkwaliteit en beter geluid. Tv aanbieders leveren digitale tv op verschillende manieren. De verbinding kan tot stand komen via ADSL, kabel of glasvezel. Per verbinding wordt het definitieve zenderaanbod vastgesteld. Er bestaan een aantal belangrijk verschillen tussen tv verbindingen

Kabel

Een verbinding via de kabel wordt geleverd via het kabeltelevisienetwerk. Eerder werd de kabel uitsluitend gebruikt door tv aanbieders, nu kun je er ook mee bellen en internetten. Kabelinternet kan snelheden van 400 mb/s bereiken op je adres.

ADSL

Een ADSL verbinding wordt ontvangen via de telefoonlijn. ADSL staat voor Asymmetric Digital Subscriber Line en is een digitale verbinding waarbij het downloaden van data sneller gaat dan het uploaden.

Glasvezelverbinding

Naast razendsnel internet staat een glasvezelverbinding ook garant voor van haarscherpe beeldkwaliteit. Op dit moment is glasvezel de snelste verbinding in Nederland. De snelheid kan oplopen tot 750 mb/s.

Aanbod tv aanbieders

Verschillende tv aanbieders worden vertegenwoordigd in de vergelijker. De mogelijkheden en prijzen verschillen per tv aanbieder, daarom is het handig om altijd de tv aanbieders te vergelijken. De volgende tv aanbieders bieden wij aan in de vergelijker:

 • Delta
 • KPN
 • XS4ALL
 • Telfort
 • Online
 • Stipte
 • Tele2
 • Ziggo
 • Caiway (alleen glasvezel)
 • Solcon (alleen glasvezel)
 • CanalDigitaal (tv via internet)

Extra tv diensten

Tv aanbieders vergelijk je niet alleen op basis van de beste prijs. Ook de extra tv diensten kunnen een belangrijke rol spelen bij je beslissing. In de vergelijker is zichtbaar tot welke extra tv diensten een aanbieder beschikt. Zo kies je niet alleen voor de beste prijs, maar ook voor de meeste mogelijkheden.
Voorbeelden extra diensten tv aanbieders:

Live tv pauzeren

Tijdens live programmeringen is de kijker in staat het programma te pauzeren en op een later moment verder te kijken

On Demand

Dit wordt ook wel video op aanvraag genoemd. De netwerkdienst laat een gebruiker, op het moment dat hij dit wil, video’s naar keuze kijken.

Programma Gemist

Met deze extra tv dienst kunnen kijkers hun favoriete programma op een later moment bekijken.

Opnemen

Handig als je tv programma’s, films en series later wil bekijken.

Netflix

Onbeperkt films en series kijken via het internet. Netflix biedt de mogelijkheid om te pauzeren en vooruit- en terug te spoelen.

Apps op tv

Gebruik apps zoals Youtube direct op tv.