Tv zenders

Wanneer je kiest voor een internet en tv pakket of een alles in 1 pakket, dan ontvang je altijd een basispakket met TV zenders. Het aantal TV zenders kan verschillen per aanbieder. Tele2 biedt bijvoorbeeld minder zenders aan dan Ziggo. Ben jij een sportliefhebber of een filmfanaat? Dan is het mogelijk om extra TV zenders af te nemen. Deze TV zenders zitten niet standaard in je basispakket, maar moet je extra aanschaffen in de vorm van een abonnement. Wil je exact weten welke TV zenders er beschikbaar zijn per provider, check dan onze vergelijker. 

Gratis en vrijblijvend

Op zoek naar meer TV zenders?

Sport TV zenders: Fox Sports & Ziggo Sport Totaal

Zin om de hele zondag lekker sport te kijken en te genieten van de Eredivisie of Formule 1 met Max Verstappen? Dan kan je een sportpakket afsluiten. Met het Fox Sports Eredivisie pakket krijg je toegang tot meerdere TV zenders waar de wedstrijden van de Eredivisie en de Keuken Kampioen divisie worden uitgezonden. Wil je een breder sportpakket, dan kan je beter kiezen voor Ziggo Sport Totaal. Je krijgt dan toegang tot meerdere sporten, Formule 1, golf, tennis en de Premier League. Ziggo klanten krijgen dit sportkanaal standaard in hun basispakket. 

Film TV zender: Film1 of Videoland?

Ben je niet zo’n sportliefhebber, maar kijk je liever een goede film of serie? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om je TV zender pakket uit te breiden. Videoland kan je afsluiten voor 8,99 per maand. Videoland biedt verschillende (inter)nationale (kinder)films en series aan. Wil je liever het nieuwste aanbod? Dan kan je beter voor Film1 kiezen. Hier worden sneller de nieuwste titels getoond. Verder heeft Ziggo heeft paar filmpakketten die je als extra dienst kan afsluiten. 

Buitenlandse TV zenders

In het basispakket beschik je over een aantal buitenlandse TV zenders. Denk hierbij aan CNN, BBC of Canvas. Daarnaast zijn er extra TV zenders beschikbaar in de talen:Turks, Duits en Hindi. Wil je liever alle buitenlandse TV zenders ontvangen? In dat geval kan je beter TV via de schotel kiezen. 

TV zenders voor kinderen

Er zijn verschillende providers die ook een TV zender pakket aanbieden voor kinderen. Deze bevatten een aantal zenders zoals, Disney junior, Nickelodeon Jr en Baby TV. Je kan de zenders activeren via je provider. 

Een aantal tips van Internetvergelijken.nl

  1. Controleer in onze vergelijker welke pakketten in het basispakket zitten.
  2. Ben je een sportliefhebber en kan je Ziggo ontvangen (controleer of Ziggo beschikbaar is op jouw postcode door onze vergelijker in te vullen)? Dan loont het vaak om Ziggo af te sluiten, omdat je dan standaard het Ziggo Sport Totaal pakket ontvangt. 
  3. Check goed welke film pakketten voor jou geschikt zijn. De filmpakketten verschillen namelijk nogal. 
  4. Wil je veel buitenlandse TV zenders ontvangen? Check dan of het loont om TV via de schotel te ontvangen. 
  5. Kijk je liever Netflix in plaats van TV zenders, dan kan enkel een internetverbinding genoeg zijn. In dat geval hoef je alleen internet te selecteren in onze vergelijker.