Internet via schotel

Vergelijk alle pakketten

 

People sitting

Naast internet via de kabel of de telefoonlijn is het ook mogelijk om internet via schotel te krijgen. Het internet via schotel, ook wel internet via satelliet genoemd, is met name interessant voor mensen die in een buitengebied wonen, waar geen breedband toegang (zoals ADSL, kabelinternet en glasvezel) mogelijk is. Voor het ontvangen van internet via schotel heb je een schotelantenne nodig. In principe verschilt deze antenne niet veel van de antenne die je nodig hebt wanneer je via de schotel televisie wilt ontvangen. Het grote verschil is dat je bij televisie alleen een ontvangstsignaal nodig hebt, terwijl je bij internet via schotel ook moet beschikken over een zendsignaal. Dit komt omdat bij internet ook aan het uploaden bent. Met internet via schotel is de internetsnelheid en de betrouwbaarheid van het internet redelijk goed.

 

Aangezien internet via schotel niet de meest gangbare manier is om een internetverbinding te ontvangen zijn er maar weinig providers die internet via schotel aanbieden. Wij raden aan om bij de internet provider na te gaan of er ook internet via schotel wordt aangeboden.

Alles over Internet Vergelijken

Op Internetvergelijken.nl vind je meer informatie over alle providers, pakketten en Internet via schotel. Er zijn vandaag de dag veel aanbieders van internet, interactieve televisie en bellen. Daarom kan je bij ons alle pakketten met elkaar vergelijken, zodat jij eenvoudig het pakket vindt wat het beste bij je past.

Met onze vergelijkingstool kun je kijken welke providers het type internet aanbiedt wat voldoet aan jouw wensen. Hiervoor kun je de providers van internet, interactieve tv en bellen vergelijken op basis van internet verbinding (ADSL, Glasvezel en/of Kabel), prijs per maand en downloadsnelheid.

Tot slot kun je ook onze reviews over de providers lezen om meer te weten te komen over Internet via schotel. Deze reviews zijn geschreven door ervaringsdeskundigen, namelijk consumenten die klant zijn of klant geweest zijn bij de provider. De vergelijkingstool en de reviews geven je een eerlijk beeld van het aanbod. Wij raden aan hier gebruik van te maken en de tijd te nemen voor het maken van een keuze. Wil je het aanbod van de verschillende providers met elkaar vergelijken nu je meer weet over Internet via schotel? Klik dan op de onderstaande knop:

 

Vergelijk alle pakketten